Suntubes Light & Space

Project description

Having taken on the large bungalow extension for the detailed design phase, it was necessary to amend the design as far as the original planning application would allow and rethink, what could have been dark interiors. A generous long hall lit with innovative suntubes, creates a spacious interior. If you have space for generous halls and circulation space they should be considered; they offer great breathing space within a house and an opportunity to do something different!

Project details
  • Date Created:

    February 6, 2018

  • Client:

    Mr & Mrs M

  • Location:

    Ascot

View All Projects

Contact Us

Tel: 07919 161912

Email: info@philipwadge.co.uk

UNIT 1, KINGFISHER COURT, SUITE 9, NEWBURY, BERKSHIRE, RG14 5SJ

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form