Open Countryside Space

Project description

The projection brief was to enlarge and improve the kitchen living space on a detached house overlooking fields in the heart of the North Wessex Area of Outstanding Natural Beauty. An open plan living space was proposed adding a new extension to both sides of the kitchen room, internal spaces were reconfigured to optimise the workings of the internal layouts, providing practical utility spaces and a large open plan living space.

Minimalist sliding glass doors give uninterrupted views across open fields, and a large and lofty rooflight add additional light and exciting feature, great in the day and for stargazing at night! The kitchen focuses around the island ‘hub’, and allows cooking whilst entertaining and enjoying the views!

Project details
  • Date Created:

    October 16, 2020

  • Client:

    Mr & Mrs P

  • Location:

    Chieveley

View All Projects

Contact Us

Tel: 07919 161912

Email: info@philipwadge.co.uk

UNIT 1, KINGFISHER COURT, SUITE 9, NEWBURY, BERKSHIRE, RG14 5SJ

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form