Natural Lighting Town House

Project description

With planning already gained, this project was focused on improving lighting, staircase locations and internal floor plan usage. The technical building regs plans re were a number of distinct technical challenges; basement design with walk on glass in the deck above, open plan living with space and light and useable rooms in the roof making them 4 storey properties! Each of the 2 semi-detached properties provides more floor space than the single dilapidated house they replaced.

Project details
  • Date Created:

    February 18, 2016

  • Client:

    Susanne

  • Location:

    Farnham

View All Projects

Contact Us

Tel: 07919 161912

Email: info@philipwadge.co.uk

UNIT 1, KINGFISHER COURT, SUITE 9, NEWBURY, BERKSHIRE, RG14 5SJ

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form